Qui som

Moviment 4 Illes es constitueix com a partit polític de defensa dels valors republicans: igualtat, llibertat, laïcisme, fraternitat, equitat, redistribució i defensa del què és públic com una cosa pròpia i de tots, que garanteix espais de realització dels drets socials, i de tots els drets i llibertats.

El nostre objectiu és aconseguir i defensar un nou model de societat més justa, igualitària i democràtica, a través del pacifisme, l'ecologisme, la igualtat de gèneres, la fi de la violència cap als animals i la lluita pels drets socials, on ningú quedi fora.

Els nostres militants són persones lliures, compromeses en la lluita pels principis que regeixen el partit, constituïts per la base fonamental dels Drets Humans; persones honrades en els seus plantejaments, amb veu pròpia i disposades al lliurament del seu temps i capacitats en la lluita per una societat millor, justa i igualitària; en el respecte dels valors fundacionals. Persones honrades i disposades a treballar pels altres.

La nostra vocació europea demana recuperar una Unió Europea de les persones, dels ciutadans, on les raons econòmiques estiguin per darrere de les raons socials i de les necessitats de tots.

Balears, les seves ciutats i pobles han de ser amables, hospitalàries, intel·ligents, capacitades, assossegades i molt solidàries amb els propis i amb els de fora recuperant una idiosincràsia que està en el nostre esperit. El nostre treball es fa per a i des de les nostres illes. Aquesta és bàsicament la nostra preocupació la defensa dels drets de les seves gents per a garantir qualitat de vida i un tracte econòmic just.

La recuperació de la crisi econòmica, que hi ha qui dubte que s'hagi produït realment, no ha estat igual per a tots, és necessari posar fi als abusos i garantir treball, salaris i pensions dignes per a tots. La nostra gent ho mereix i necessita. Les nostres illes ho mereixen i necessiten.E-mail: moviment4illes@gmail.com
FacebookTwitterInstagramTelf.623389848


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada